Jag är så fruktansvärt sötsugen så det är omöjligt att tänka på något annat än karkki. Tänkte jag sku sluta med småätandet av godis och det hela har INTE börjat bra. (Eller för att vara exakt så har det nog varit mera storätandet av godis.)
Det heter ju att man kan skriva av sig, så here goes:
min inre karkkidialog
"mmm, Dumle, jo Dumle sku ju va gott, eller sen Alkokarameller, en stor påse, fast jo GLASS, dumleglass, eller helst Snickersglass till kaffet, eller Kingis eller ba choko, jooo CHOKO, Dajm sku ju vara snuskigt gott, eller sen den där vitchoko-jordgubbs-Magnum glassen vad den nu sen heter, nå, den iallafall, och lite chilichoklad, eller sen salmiak, eller Haribos nappar, jooo det sku också vara gott, och LAKRITS, åh, riktigt FÄRSK lakrits, eller sen Brunbergs toffechoko, dom där fyrkanterna som är ännu godare än alkokaramellerna, och KLADDKAKA med myki grädde och en Piispanmunkki, eller en bebe, och väntas nu, nu tappa jag godisspåret, ja alltså nötchoklad med hela nötter och lakritstoffe, sån man får på båten och, nämen SKÄRPNING mänska, sluta nu. Tänk på tomater och sallad. Mmm, avokado...?"
Jaha.
Nej, det hjälpte inte.
Fortfarande lika sötsugen.
SOS-Sandra här:
SvaraRaderaKladdkaka
vispa två ägg ordentlig fluffiga
smält 100 g smör & 200 g mörkchoklad
Blanda smörchokladstuffet försiktigt med äggen så att fluffet bibehålls.
Ner i en ugnsfastform och in i ugnen på 150 grader en 10 minuter.
Åh, tack SOS-Sandra!
SvaraRaderaDet här ska utnyttjas vid nästa kris.